7 de maig a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona

7 de maig a Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona.
COHABITAR ENTRE-
[Emergències institucionals, pràctiques artístiques, processos collectius]

Programes i participants en la primera fase de Cohabitar entre-

ENTRETV
Daniel Miracle (Neokinok), Pamela Gallo (Ubutv) i Hugo Barbosa (hbprgms)

TELER
Lemur + Escola Can Fabra, Lola Lasurt, Teleduca + CRP Sant Andreu

DESBORDAR LA CULTURA
Serpentine Galleries/Center for Possible Studies, amb el projecte Re:assembly; Intermediae, amb el projecte Paisaje Sur–Autoconstruyendo UseraVillaverde; Fundación Museos Quito–Mediación Comunitaria, amb el projecte Mercado de San Roque; Fundación Cerezales Antonino y Cinia, amb el projecte Territorio Archivo. Artibarri, La Ciutat Invisible, Ateneu Popular 9 Barris i membres de col·lectius d’artistes visuals.

EN TRANSICIÓ
Espai Germanetes, amb Laia Solé, Catie de Balmann, Straddle3, Carme de la Madrid – alumnes de l’EASD Serra i Abella de l’Hospitalet, i AnkaZawadzka–Janek Dowgiallo; El Solar de La Puri, amb Taller de Ficció, Laboratori Reversible, CCCB Centre de Cultius Contemporanis del Barri i l’Hort de la Puri; Desdelamina, amb Isma Monfort i Col·lectiu I Love La Mina; Col·lectiu Supterranis; Espai Colona; Fireplace, amb Carlos Valverde, Quim Packard, Claudia Pagès, Laura Llaneli, Lança Sosun, Juanjo Pedro i Jesús Jeleton; Curro Claret, amb Fundació Arrels, Escola Llotja i Cooperativa Alencop; Torolab.

Un projecte de: Idensitat + LaFundició + Sinapsis + Transductores

COHABITAR ENTRE-
Fase 1. del 07/05/16 AL 04/09/16
Inauguració: 07.05.2016 a les 19.00h
Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona.
C. Sant Adrià, 20 – 08030 Barcelona

foto de Ramon Parramon Arimany.

Leave a Reply